Psykiatriveckan 12-15 november 2018

posted in: Aktiviteter 0

Psykiatriveckan

Om psykiatriveckan:

Välkommen att ta del av ett antal föreläsningar med tema Rörelse för Hälsa, Kost och Hälsa. Psykiatriveckan är ett årligt återkommande nationellt event och i norra länsdelen är vi glada att genom samverkan kunna arrangera denna vecka.

Vi inbjuder till inspirerande föreläsningar och föredrag om vilka faktorer som behövs för en god psykisk hälsa.

Vi bjuder på dryck och frukt. Ingen avgift eller anmälan krävs.

Program

12 november i Ljusnarsberg »
13 november i Nora »
14 november i Hällefors »
15 november i Lindesberg »

Kontakt och mer information
Vid frågor om arrangemanget går det bra att få mer information på www.finsamorebrolan.se Facebook: Samordningsförbundet SOFINT, eller mejla till: info@sofint.se  Alla samverkande organisationer finns på plats med informationsbord.

Prata om psykisk hälsa – tillsammans gör vi skillnad
Välkommen till en intressant och givande vecka!

Psykiatriveckan arrangeras i samarbete mellan:
Arbetsförmedlingen, Attention, FPS – Föreningen för Psykiatriskt Samarbete, Försäkringskassan, Hjärnkoll, Hällefors kommun, Hällefors vårdcentral, Lindesbergs kommun, Lindesbergs vårdcentral, Ljusnarsbergs kommun, Ljusnarsbergs vårdcentral, Mottagningsteamet, NSPH- Nationell Samling Psykisk Hälsa, Nora kommun, Nora vårdcentral, Region Örebro län, Samverkansteamet, Samordningsförbundet SOFINT