Medlemsbrev

Hej alla medlemmar i Attention Lindesberg med grannkommuner.

Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Det var inte länge sedan jag skrev en hälsning inför sommaren och nu är det dags att börja tänka på våren.

Vi var några som var till Finnåkers kursgård på läger tillsammans med Örebro föreningen, vi hade underbara dagar med strålande sol och värme. Vi tog dagarna som dom kom med mycket samvaro och knöt nya kontakter, och mycket god mat.

Under hösten har vi som vanligt haft träffar en gång i månaden och dom har varit ganska väl besökta. Café träffarna på tisdagar försökte vi med att byta lokal men det var få som hittade dit, därför har vi beslutat att ta en paus med det.

Onsdags träffarna kommer att fortsätta som vanligt en gång i månaden, se program. Den kommer även att finnas på hemsidan och påminnelse på Facebook.

Årsmötet för i år kommer att vara den 27 mars klockan 18.00, därefter kommer vi att kunna lyssna på en intressant föreläsning om psykiatrins utveckling.

Vi kommer att fortsätta med vår familjegrupp i Frövi, för föräldrar till barn i skolan, vi håller till i Näsby församlingshem. Känner du att du vill vara med och umgås med oss så hör av dig. Vi kan erbjuda barnvakt genom avlösare i kommunen så att hela familjer kan vara med.

Lägret kommer vi att försöka ha även i år som vanligt på Finnåkers kursgård. Den kommer att vara den 2-4 augusti, man får gärna anmäla sig redan nu så att vi vet om det finns intresse för att genomföra den.

Jag vill avsluta med ett upprop från styrelsen:

Vi vill uppmanar medlemmar att komma med förslag på olika aktiviteter till våra medlemsmöten, t.ex underhållning, typ av föreläsningar och övriga aktiviteter som ni är intresserade av. Vi tar tacksamt emot alla förslag. Ni kan skriva direkt till mig eller lämna förslag på hemsidan.

Jag får önska er alla en god fortsättning och hoppas att vi ses under våren.

Med vänlig hälsning

Tuula Pettersson
Ordförande i Attention Lindesberg med grannkommuner
070-352 40 94