Höstens program, 2020, i Attention

OBS! Nedanstående är endast det som Attention Lindesberg (med Kopparberg, Nora och Hällefors) är med och arrangerar, hösten 2020. Det finns mera intressant samt sista minuten uppdateringar, som händer i regionen, i vår KALENDER

Förutom pågående föräldraträffar, i Frövi och Kopparberg, så är följande planerat i höst.

VÅRA TRÄFFAR ÄR ÖPPNA FÖR ALLA, ÄVEN FÖR DE SOM INTE ÄR MEDLEMMAR!

Onsdag 25 November 18.30–20.30:
http://attention-lindesberg.se/wp-content/uploads/2020/09/Attention_2020_11_25.pdf
Zoom-möte för att få in förslag, vad vi kan göra för att invånare (även barn), i Ljusnarsberg kommun,skall få bästa hjälpen att lyckas i livet! Ordet är fritt! Vi efterlyser alla förslag till åtgärder och idéer till projekt, som t.ex. kan finansieras med bidrag från Arvsfonden…. (till t.ex. idrottsföreningar…..) Alla är välkomna med förslag, även från andra kommuner. Man kan koppla upp sig, var som helst ifrån, med Zoom! (begränsat till 100 uppkopplingar?) Anmälan: Adina 0731533653, adina.langseth@gmail.com eller på https://attention-lindesberg.se/kontakta-oss/

Ingen mer månads-träff är inplanerat, än så länge, i höst.

Så här använder du Zoom